Quantcast

Reacties en ervaringen op gedragsproblemen-kinderen

Reageren en ervaringen delen

Vanaf vandaag is het mogelijk om op alle artikelen van gedragsproblemen-kinderen.info te reageren. Wekelijks ontvangen wij vele vragen van bezoekers van onze website, vanaf vandaag kunnen deze rechtstreeks gesteld worden bij het desbetreffende artikel.

Tevens is het door een reactie te plaatsen mogelijk om online van gedachte te wisselen met andere bezoekers van gedragsproblemen-kinderen, maar ook om ervaringen uit te wisselen.

Kies voor het plaatsen van reactie een artikel dat naar uw mening het beste bij uw reactie past. U kunt onderaan elk artikel reageren.

Blog

Om vaker informatie met je te delen is er tevens vanaf vandaag een blog beschikbaar. Hierop worden regelmatig interessante bijdragen gepost. Het eerste artikel op de blog ben je nu aan het lezen.

Zoekfunctie

Op veler verzoek is er een zoekfunctie aan de website toegevoegd, zo vind je alles waar je naar op zoek bent snel op een rij.
Je vindt de zoekfunctie rechtsboven.

Tablet en mobiel

Tevens wordt onze website gedragsproblemen-kinderen vanaf vandaag beter weergegeven op tablet en mobiel. Onze website is volledig responsive zoals dat wordt genoemd en goed leesbaar op alle schermen.

Nieuw CMS-systeem

Bovenstaande is allemaal mogelijk omdat er vandaag een nieuw CMS is geplaatst “achter onze website”. Een CMS is kort gezegd “de software” waar de website op draait. Qua layout hebben we alles zoveel mogelijk bij het oude gelaten, deze was net in 2014 helemaal gerestyled en de gebruikerservaringen van jullie waren positief.

Plaats een reactie

Laat hieronder weten wat je vindt van de nieuwe opzet, wij zijn benieuwd.
Maar laat ook van je horen als je bijvoorbeeld nog dingen mist die je graag op de website zou willen terugzien.

1 gedachte over “Reacties en ervaringen op gedragsproblemen-kinderen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *